Topp fem dejting misstag alla gjort

Vi berättar vad du inte ska göra under den första kommunikationen.

Visst undrade många ”varför jag inte kan träffa en kille” eller ”varför jag inte kan närma mig en tjej.” Alla upplever svårigheter när de träffas första gången, och det är okej..

De flesta vänder sig omedelbart till Internet och letar efter en universell teknik för att dejta en kvinna eller mirakulösa råd om hur man kan behaga en man vid första anblicken. Men allt är mycket enklare. Det räcker för oss att arbeta med attityderna inom oss själva, och då blir det lättare att börja kommunicera med någon främling. Som det visade sig är de viktigaste misstagen i dejting desamma för kvinnor och män. Yulia Khadartseva, en konstellationspsykolog, talade om detta.

Julia Khadartseva (@julia_khadartseva)

Psykologi

Psykolog, konstellator, energiterapeut

Dessutom blev Yulia gästexpert för videon på den nya YouTube-kanalen Wday.ru ”Han och hon”. I den nya utgåvan studerade Julia hur människor brukar uppträda när de träffas första gången, belyste sina huvudsakliga misstag och gav sina kommentarer om denna fråga..

De viktigaste misstagen vid dejting

Vi försöker vara vad vi inte är

I strävan efter en bra upplevelse behåller vi inte alltid vår uppriktighet. Detta efter standarden i vårt huvud kommer bara i vägen. Du behöver inte gömma dig bakom en perfekt persons mask för att träffa en kille eller prata med en tjej..

Vi överskattar vikten av en ny partner

Om du uppfattar den första bekanta med en tjej som en fråga om liv och död, har du allvarligt fel. Även om du vägras kommer du inte att förlora något. Den här partnern är inte den sista i ditt liv..

Vi väljer fel partner

Det är ingen hemlighet att utseendet är viktigt när man träffar någon. Men det här är inte det enda som är värt att uppmärksamma. Inte en partners rikedom, inflytande eller popularitet ska påverka ditt val, utan intresset för personen själv.

Vi associerar en partner med föräldrarna

Ett av de största dateringsfelen är substitution. Vi förväntar oss samma reaktion från en främling som från vår far eller mamma. Kom dock ihåg att detta är en helt annan person..

Vi väntar på för mycket

Du startade precis en konversation när du träffade en tjej och i ditt huvud föreställer du dig redan vart du skulle gå med henne nästa. Eller till exempel lärde en kvinna bara namnet på en man, men någonstans djupt inne fantaserar hon redan om vilken typ av barn de kommer att få. Skynda inte på saker.

Hur man börjar dejta

Julia är säker på att en person bestämmer sig för att göra en bekantskap för att få något extra: nya känslor, kunskap, energi. Och innan du skapar kontakt med andra är det viktigt att förstå att även utan dem förblir du värdefull på egen hand. Julia har pratat om detta mer än en gång i sina podcasts, en av dem kan lyssnas på på länken. När du är övertygad om ditt eget värde kommer du inte att ha några frågor om hur man träffar en kille eller en tjej, och du kommer inte längre vara rädd för avslag..

För att lyckas med bekantskap är det tillräckligt att endast följa två regler: en kvinna ska tillåta en man att föra ett samtal och en man ska inte associera sin partner med sin mor..