Hur man berättar med ansiktsdrag vad man kan förvänta sig av en man

Wday.ru berättar vilka ansiktsdrag som kommer att utsätta din partner.

Jag vill verkligen gifta mig, men han ”saktar ner” allt. Vänta inte om din älskare har en speciell näsa, haka och öron viagra generika. Så säger fysiognomisten, som tittade på flera karakteristiska manliga ansikten. Det visar sig att det är lätt att känna igen en lömsk förförare, en född ledare, en bra familjeman..

Vi berättar vilka ansiktsdrag som exponerar din partner. Ta en närmare titt och dra slutsatser.

Vår expert behöver bara titta på en person för att läsa sina tankar.

Artem Pavlov

Ex-underrättelseombud, psykolog, fysiognomist, expert inom operativ psykodiagnostik och beteendeanalys.

”Du kan köpa kläderna du behöver, du kan maskera brister med kosmetika, du kan säga rätt ord, men du kan inte dölja ditt ansikte.”

Viljestark, självsäker, envis

Slående funktioner: tung och bred käft + hög nasolabial + tunna läppar.

Han tänker inte utan agerar. Hans beteendemodell är en energisk figur som är benägen för äventyr. Han tror att aktivitet och uthållighet kommer att tippa skalorna till hans fördel. Löser problem öppet. Han liknar mycket sin filmhjälte från ”Die Hard”, varför han har en sådan framgång i livet. Ja, det finns ingen känslighet i honom (vilket framgår av svaga läppar), men han är säker på sig själv. Det räcker för att bli en Hollywood-stjärna.

Grymt, praktiskt, emotionellt

Slående funktioner: hög käft + voluminös haka + låga buskiga ögonbryn.

Kvinnor måste vara försiktiga med honom. En typisk förrädare. Varför fuskar sådana människor ofta sina fruar? Han är enkel, medan han vill kompromissa med sina önskningar. Ibland agerar han under påverkan av känslor och ibland under påverkan av logik. Den innehåller två beteendestrategier (detta är typiskt för personer med delade hakor). Hjärnhalvorna fungerar inte synkront när det gäller aktiva åtgärder. För sådana män är det viktigaste i otrohet sex..

Depressiv, hemlighetsfull, paradoxal

Slående funktioner:hög käft + små näsborrar + sluten nässpets.

Offentligt arbete ges till honom med svårigheter, eftersom det finns allvarliga problem med informationshantering. Två vertikala rynkor mellan ögonbrynen indikerar att den här personen ständigt är överväldigad av små uppgifter. En svår kille med stora komplex. Paradoxalt beteende kan förväntas av honom. Det är inte klart vad som finns i hans huvud. Benägen för depression. Allt går igenom i sig själv.

Djup, sluten, mystisk

Slående funktioner: långt ansikte + hög panna + hög näsa + framträdande frontlober.

Tänker för mycket. Du kan aldrig läsa tankarna hos den här personen, du kan aldrig förstå honom. Han kommer inte att berätta för dig, och du själv kommer inte att gissa. Människan är ett mysterium som inte kan lösas. Kanske fanns det människor som han ville öppna för, men de tog honom för en galning, så han lämnade denna idé.

Stressbeständig, hårt arbetande, hänsynslös

Slående funktioner: tjock ögonbryn + kort mittparti av huvudet + hög käke.

Känslomässig, inte rädd för några problem. Hellish stressmotstånd. Samtidigt slutförde han inte ett enda ärende. Få alltid önskat resultat med korta lösningar. Han försöker undvika komplexa och tidskrävande uppgifter. Lugna över misslyckande. Detta är exakt problemet för honom. Han gör ofta samma misstag som han inte lär sig av. Under påverkan av känslor tar han hårda kategoriska beslut. Spänns inte om det misslyckas. Hans motto: ”Allt i livet är värt att prova”.

Ideologisk, emotionell, original

Slående funktioner: höga mitten av ansiktet + höga ögonbryn + tung underkäke.

Drömmaren och logikern rullade in i en. En tung käft ger bra ledaregenskaper. Den här personen kan leda. Vet hur man uppnår målet. Kapabel. Det är intressant att han alltid agerar rationellt, men logiken är inte klar för alla. Det är inte lätt med honom i en familj. För att upprätthålla ett äktenskap med honom behöver du bara älska honom och inte försöka förstå..

Kategorisk, listig, självsäker

Slående funktioner: två stora rynkor i pannan + hög underkäke + smal ögonsektion.

Sårbar, känslig, övertygande

Slående funktioner: skarp näsa + tunn näsbro + utskjutande haka.

Den fullständiga motsatsen till Russell Crowe. Du kan inte tro hans ord. Allt som säger ska delas med 10 eller till och med 20. En utmärkt talare, han har en bra känsla för situationen och människorna. Övertygande. Samtidigt försöker han inte djupt analysera önskningar och mål. Smärtsam över kritik. Sårbar. Vred mot honom är ett slags skydd. Hysterisk.

Smart, utbildad, ideologisk

Slående funktioner: hög käft + rynkor i pannan + uttalade läppar.

En missionärs rynka dyker upp i pannan, vilket indikerar att den här personen trodde tro på de ideal som han är redo att predika och främja. Ledarskap och viljestarka egenskaper spåras. Stängd, älskar att fantisera. Emotionell. Han bär ständigt ett skägg, vilket hjälper till att bli mer självsäker. Känner situationen och människor perfekt.

Principiell, impulsiv, självsäker

Slående funktioner: smal ögonform + hakafossa + tung käke.

En handlingsman, det vill säga som han bestämde sig för kommer han att göra det. Håller alltid sitt ord. Viljestark och envis. Sly, självsäker. På ansiktet märks rynkblockerare som talar om dolda önskningar. Det är coolt att ha en sådan vän, eftersom han är villig att offra sig själv. Jag kommer inte att avundas hans fiender. Om han vill förstöra någon kommer han att göra det utan att tveka..

Glad, sällskaplig, emotionell

Slående funktioner: tjocka ögonbryn + stort panna + uttalade kindben.

Varje person är individuell, endast en specialist kan korrekt läsa och korrekt tolka utseendeets egenart och dess förhållande till karaktär. Det finns slående funktioner som talar för sig själva.

Hög käft och hög mittdel i ansiktet ange en logisk modell av tänkande och engagemang. Käken är ett försvar eller angreppsvapen i djurriket. Ju mer utvecklad det är, desto mer självsäkert känner djuret..

Låga och tjocka ögonbryn indikerar att deras ägare är emotionell och uttalade frontlober indikerar hög intelligens.

Stora läppar prata om en person som mår bra situationen runt.

Stor näsa, stora näsborrar – en person konsumerar mycket information, vet hur man behandlar den väl.

Självmedvetenhet, samvete, självorganisation, mekanismer för socialt återhållsamhet finns främre och parietala områden i neocortex. Vissa rynkor i pannan indikerar ideologiska och ledande egenskaper..