Vad säger hans trosor om en man?

Kvinnor brukar dra slutsatser om män från bokstavligen allt: hur han såg ut, vad han sa, vad han satte på sig apotekpotensmedel. Men är våra slutsatser alltid korrekta? För att ta reda på det, skapade WDay.ru ett experiment. Vi bad tjejerna att sammanställa ett psykologiskt porträtt av ägarna av vissa modeller av underkläder, och sedan uppmanade vi männen att kommentera deras uttalanden. Vad kom av det, läs vidare.

Roliga boxare

Polina (26 år), producent: Åh, den här unga mannen är bra med humor! Du kommer säkert inte att bli uttråkad av honom. Och mannen som kan få mig att skratta har alla chanser att vara i min säng. Jag vet dock inte hur man ska utvärdera de sexuella förmågorna hos en Hello Kitty-älskare. Det är mycket troligt att han är lite barnslig och i sex kräver mer uppmärksamhet än han ger.

Tatiana (24 år), revisor: Det förefaller mig som om ägaren av sådana feglingar är företagets eviga själ och agerar för livet i rollen som ”ärtsskämt”. Jag skulle inte vilja träffa honom: människor som han tar inte något på allvar, de brukar sätta upp en show från allt inklusive relationer. Men i sex tror jag att han kan visa aerobatics! Visst har han obegränsad fantasi och stormigt temperament. Endast en man som är tre hundra procent säker på sin manliga styrka kan lugnt bära sådana trosor..

Olesya (29 år), logistiker: Den här mannen kan håna sig själv, och detta är en mycket viktig mänsklig egenskap. Han är väldigt säker på sig själv – han är inte rädd för att hans handlingar får någon att skratta eller orsaka missnöje. Det är nog ganska lätt att hitta ett gemensamt språk med honom..

Ägaren av roliga boxare Alexey (28), en programmerare, kommenterar: Flickorna gissade verkligen något. Till exempel har jag verkligen en rik fantasi, och mitt temperament är också okej. Men i sex är jag mycket uppmärksam på kvinnan, och orden ”infantil” och ”självisk” handlar definitivt inte om mig. Jag gillar att ha kul i sällskapet, men jag skulle inte kalla mig en ärtsskämt som skrattar åt allt.

Följ de senaste nyheterna, kampanjerna och tävlingarna från WDay.ru på VKontakte, Facebook, Odnoklassniki och Twitter .

Blommig underkläder

Tatiana (24 år), revisor: Kreativ person! Tänker utanför lådan och föreslår ständigt nya lösningar. Och i sex också. Om ödet för med dig en sådan man är det ingen tvekan om att du kommer att ha sex på någon, även den mest olämpliga platsen för detta och i de mest invecklade konfigurationerna! Det verkar också som om han har svårt på kontoret – trots allt tvingas han från 9 till 6 att dölja all sin ”blomma” natur under en strikt kostym.

Olesya (29 år), logistiker: För att ha sådana underbyxor måste en man ha en välvårdad kropp. På tunna människor kommer den här modellen att se väldigt komisk ut. Tänk dig: dessa trosor är utformade för att passa de kraftfulla skinkorna och plötsligt dinglar de. Det verkar som om den här modellen är den vanligaste. Och detta är redan en riskzon – om en man väljer underbyxor ”som alla andra”, kanske du inte i sex skulle förvänta dig något speciellt från honom. När det gäller blommorna verkar de mycket söta för mig..

Polina (26 år), producent: Mycket sommarliknande! En sådan mans själ sjunger. Han är förmodligen en optimist och mestadels på gott humör. För att vara ärlig fanns det i min praxis inga sådana feglingar som ”bärare”.

Ägaren av de blommande boxare Ivan (27 år), säger kocken: Tack och lov, jag går inte till kontoret. Men jag är säker på att jag skulle bli uttråkad där, som Tatyana sa. Om kreativitet – kom hit: Jag älskar att uppfinna allt och hitta oväntade lösningar. Både i arbete och i sex. Jag är inte ett fan av den här modellen, jag har alla möjliga olika i min garderob, men nästan alla har samma galna färger.

Klassiska vita badbyxor

Polina (26 år), producent: Jag älskar hur dessa trosor passar röven! Något tyder på att en älskare av denna stil är en stor älskare. Han försöker inte visa akrobatiska siffror och övervakar noggrant sin partners reaktioner. Du kan vara säker: han hamnar inte efter förrän du har tre orgasmer. Hans livsmotto är ”Stå inte ut!”, Men detta hindrar honom inte från att lyckas i livet. Av alla hjältar är den här min favorit..

Tatiana (24 år), revisor: Självisk och atletisk. Älskar tröst och kommer inte att göra någonting till nackdel för honom själv. Jag tycker att han är lite aggressiv, men han är nog tekniskt kunnig i sängen. Men på grund av sin själviskhet ägnar han sig lite åt sin partner..

Olesya (29 år), logistiker: Jag tror att han är väldigt säker på sig själv. Gör bara vad han gillar och inte lämpar sig för förslag. Om han har slagit något i huvudet kommer det inte att vara möjligt att övertyga honom på något sätt. Det måste vara lätt att kommunicera med honom, men han är en av de män som du säkert kan säga: ”Det finns djävlar i en stilla bubbelpool”: hans varje handling har en undertext. Han kommer aldrig att vara helt mentalt naken framför en kvinna – det är viktigt för honom att bevara ”sitt territorium”.

Ägaren av vita badbyxor Konstantin (23), en journalist, kommenterar: Jag gillar verkligen den vita färgen – utan någon undertext och djävlar i bubbelpoolerna. Jag mår bara bra i de här underkläderna! Polina är nära sanningen – jag vilar inte förrän min flickvän får glädje, jag kan till och med förneka mig själv glädje till förmån för en kvinna. I mitt liv försöker jag verkligen inte klättra i omfamningen, men samtidigt saknar jag inte min egen.