Sätt att korrigera ödet för att träffa en man

Läcker, åtstramning, nakenhet och mycket mer.

Redaktören för Wday.ru testade på sig själv en ovanlig lista över hur man kan ”skämma” för att träffa en man, gifta sig och få ett barn. Handled och ingen svart magi. Men du måste brodera en bild, äta utsökt mat under en hel månad och … gå naken runt huset!

Det finns så mycket information på Internet om hur man blir lycklig, pumpar upp energi och förändrar sitt liv, att huvudet snurrar och saker finns kvar. Vi har redan ordnat möbler i Feng Shui, hållit positiva tankar i våra huvuden, reciterat mantra och böcker av kända författare. Ökningen av styrka och tro på en lycklig framtid räcker för ett par veckor, och sedan försvinner effekten.

Vad händer om vi spänner för mycket? Det är för det första att slappna av och för det andra att rätta till ditt öde lugnt, men systematiskt. Detta är hemligheten med effektivitet – att fyllas med energin av nöje från processen istället för stress i väntan på resultatet. Här är några exempel på vad jag redan har försökt och vad som återstår att göra. Gå med oss!

Metod nummer 1. Magiskt broderi

Samma, med ett kors, långt bortglömd konst från våra mormödrar. Om du tror att korsstygn har blivit en naiv hobby för hemmafruar, försummar du en mycket kraftfull ritual som våra förmödrar använde effektivt. Ett korsbroderat mönster prydde ärmarna och kragen på kläderna och fungerade som en talisman. Och det finns enorm kraft i de symboliska broderidesignerna.

Man tror att själva processen med korsstygn är ett verk med hemliga energier. Genom att göra den första sömmen upptäcker hantverkskvinnan Nav – den omänskliga världen av hemligheter, mönster, sann kraft. När hon stänger korset med den andra sömmen interagerar hon med verkligheten – den materiella världen, förkroppsligar hennes avsikt i den och förvandlar den till ett färdigt mönster. Under arbetet lugnar kvinnans energi, ackumuleras och distribueras, vilket hjälper önskan att förkroppsligas i vår värld. En kvinna har oöverträffad styrka, som under broderiprocessen inte förlorar i vardagens liv och rörelse och hektiska tankar, utan riktar sig till den käraste drömmen. Söm för söm med fokus på hennes önskan spenderar nålkvinnan energi på dess utförande.

Förresten är det lätt att bli övertygad om metodens effektivitet – nålkvinnornas forum är fulla av glada svar om hur det som blev tänkt i början av broderiet blev verklighet. De förklarar också hur man startar broderier korrekt..

1. Välj en gynnsam måndag, håll dig på gott humör.

2. Skriv din önskan (helst med en penna, för att inte fläcka tyget) i nuvarande tid på baksidan av broderiduken, som om den redan hade gått i uppfyllelse.

3. I formuleringarna fokuserar du inte på detaljerade fysiska detaljer om det önskade, utan på beskrivningen av ditt eget feminina tillstånd när det uppfylls. (Till exempel inte ”jag träffade en vacker blåögd brunett och han älskar mig”, utan ”jag träffade en man som jag älskar väldigt mycket, våra känslor är ömsesidiga och bredvid honom känner jag mig lycklig, älskad, lugn”, etc.)

4. Efter att ha börjat brodera, ändra din uppmärksamhet till plot, mönster och handlingar med en nål, utan att bläddra igenom dina huvud tankar om vad du vill. Var lugn över att den redan utförs, och därför är det enkelt och glatt att överge sig till broderiprocessen.

Det finns tomter kända för sina magiska egenskaper. Och företag som tillverkar broderisatser använder aktivt denna information och säljer vackra färdiga kit. Här är några av de mest kända.

Att träffa en man. Man tror att för en lyckad bekantskap och äktenskap måste en flicka brodera (eller, som nålkvinnorna säger, sy) en enhörning. Detta mytiska djur under medeltiden ansågs vara en talisman och vän till rena jungfrur. Flickan broderar ett fantastiskt djur för sig själv och hittar en stark och trogen vän i den omänskliga världen. Han kommer att leta efter den bästa följeslagaren för sin älskade älskarinna och leda honom till ett möte. Det finns många broderisatser för enhörning. Och i full tillväxt, och närbild, och med ett komplext landskap runt och mot en asketisk bakgrund. Det blir inte svårt att välja en framtida vän för dig själv – tillverkare har ett sortiment av enhörningar för alla smaker: ömtåligt och tuntbenat med regnbågsvingar, stort och muskulöst med en kraftfull man. I allmänhet, välj vem som helst och gå till jobbet. Du kan till och med ge enhörningen ett namn. När du har avslutat broderiet, ordna arbetet i en vacker bagett och häng det på en värdig plats. En gång laddade jag ner ett svartvitt hästbroderimönster från Internet. En ädel munkorg, en fladdrande man, där stjärnorna fastnade i … Redan i broderiprocessen blev det klart att ett gyllene horn sticker ut bland hästens man. Som ett resultat slutade jag med en vacker enhörning istället för en häst. Men vi önskade oss inte och gav inget namn till hästen. Kanske enhörningen förlät mig inte en sådan förolämpning och lämnade inte åt någon man på det mystiska avståndet.

Metod nummer 2. Astrologi i var och en av oss

Kvinnor som ständigt strävar efter målet ”Lycka i sina personliga liv” har länge studerat rekommendationer från astrologiska platser eller har konsulterats av en astrolog. Efter att ha läst astrologiska råd pumpar de Venus och månen (två kvinnliga planeter i astrologi), bär stenar som lockar kärlek. och på alla möjliga sätt odla kvinnlighet med långa kjolar och lockar. Men varje yttre inflytande har en nackdel, som kallas ”rollback”. Av vana kan klänningar och långa kjolar bli trötta, långa lockar och evig smink kan ta mycket tid och ansträngning. Och det blir ännu svårare att upprätthålla ett gott humör och ett leende i ansiktet när det verkar nödvändigt för ”kvinnlighetens” skull. Ett gott humör kan följas av haverier, tårar, ångest och frustration från brist på förändring i ditt personliga liv..

För det första fungerar inga externa attribut för planeterna (särskilt stenar!) 100% om de ligger ogynnsamt i ditt födelsekarta. Det kanske inte ens är bra att pumpa upp dem med energi – du kan öka deras destruktiva inflytande. För det andra kommer råd från östlig astrologi – att fasta på mejeriprodukter till månen på måndag eller bära blommor till templet på fredagar för Venus – att ha någon effekt på ditt inre tillstånd, men kommer inte att manifestera sig i den materiella världen. Försök att föreställa dig att energin hos de båda kvinnliga planeterna redan finns i din kropp och ditt liv. De är inneboende i oss från början. Och du behöver inte materiella attribut för att förstärka dem. Vi tar en annan väg.

Venus

Detta är inte bara planeten för skönhet, nöje, kärlek och passion för det motsatta könet. Det är också en indikator på självkärlek, acceptans av dig själv och din kropp. Om du tror att du fortfarande behöver gå ner i vikt innan du träffar din nära och kära, eller om du på något sätt passar in i kvinnans mallar, försöker du omforma din natur och accepterar inte den. Låt dig vara någon! Det viktigaste är att njuta av dessa manifestationer och inte motsvara någons normer. Din attraktion är i full och total acceptans av dig själv, samtidigt avkoppling och önskan om utveckling utan onödig stress.

Kropp. Energin av njutning i din kropp är Venus energi. Pumpa över det. Lyssna på dina önskningar, tillåt dig utsökt mat, trevliga tyger, lugna tankar, total avkoppling, sensuell njutning, vacker utsikt framför dina ögon, tilltalande samtal, musik som smeker dina öron och ljudet av tystnad runt. Om du medvetet närmar dig ditt eget nöje börjar den venusianska energin att kondensera i din kropp och skapa ett attraktionsfält runt dig. Efter några dagar av denna ”glädjeövning” kommer du att märka att dina rörelser har blivit flexibla och obehagliga, tal och tankar – släta och dina ögon – glänsande. Du behöver inte rusa någonstans – alla världens nöjen kommer att lockas av sig själva.

Super övning för Venus i kroppen – gå naken runt huset. Naturligtvis när du är ensam för att inte chocka andra och grannar utanför fönstret. Det är inte så enkelt som du tror. Jag kommer att beskriva de ungefärliga förnimmelserna. Först blir du blyg och flyttar runt i lägenheten i korta streck, även med gardinerna stängda. Bli sedan arg på alla dina veck, ben och gropar, för här finns det extra fett, och här finns det extra revben och krageben. Efter ungefär en vecka med regelbunden promenader kommer du att vara full av acceptans och en spänning från känslan av din egen styrka och skönhet. Ställ in ett avstånd per månad (åtminstone) och titta bara på resultatet.

Om Venus hjälper till att locka en man och starta ett förhållande, är månen ansvarig för att stärka och stödja dessa relationer. Det ger oss sinnesfrid, ömhet, mjukhet, förmågan att skapa mysighet och mental förmåga att uthärda alla omväxlingar av ”malande karaktärer”, nycklar eller dåligt humör hos nära och kära. Månens mjuka charm lugnar och harmoniserar relationer, hjälper till att utveckla dem, ger en kvinna förmågan att hantera sina känslor – att uttrycka sina önskningar på ett hälsosamt sätt, att inte gå in i hysterik och inte oroa sig utan anledning.

Om du i dina önskemål enbart fokuserar på att locka en man till ett förhållande kan du sluta med en passionerad och tillfredsställande men flyktig romantik. Och då kommer du inte överens med karaktärerna, kommer inte att kunna övervinna skillnaderna och vara kvar med ett brustet hjärta. Eller lida länge efter och vara rädd för ett nytt förhållande på grund av en bitter tidigare erfarenhet.

Hjärta och sinne. Det är viktigt att inte stänga hjärtat, även om du har skadats en gång. Det är också viktigt att lära sig att hålla sinnet lugnt utan att leva i oroliga tankar dag efter dag. Hjälper mycket till att grunda och öka den mentala förmågan att kommunicera med barn (har du sett dessa super-lugna mödrar som barn rusar omkring som en orkan?). Om barn irriterar eller skrämmer dig är detta en markör för nivån på Månens energi i ditt horoskop. Jag har det klart lågt. Jag bestämde mig för att det inte är nödvändigt att smiska med barn om de inte väcker tillgivenhet. Men du kan lära dig att lugnt acceptera livets kaos som sjuder i dem. Och den viktigaste indikatorn för månen i vårt liv är förhållandet till vår mamma. Astrologen Julia Mangalam rekommenderar att definitivt etablera relationer med den mest karmiska personen för oss i denna inkarnation. Du kan fly från din mamma, gräla eller lämna henne, du kan behandla henne nedlåtande eller tro att hon inte förstår någonting i ditt liv, säger Julia, men du kan inte fly från dig själv, från ditt sinne, från din förmåga att älska och föda dina egna barn. Och moderns energier på månen påverkar allt detta. Skriv terapibrev, skriv ut dina klagomål, acceptera mamma som hon är (ja, det kan vara väldigt svårt). Och jag kommer att ge ytterligare en superövning från astrologen Julia Mangalam.

Super övning för månen – önskningar om kärlek och alla kvinnliga välsignelser till mamma och alla kvinnor runt omkring dig. Inte med enkla ord av lycka och hälsa, utan verkliga månvälsignelser med ett uppriktigt hjärtligt budskap. Kvinnors hälsa, familjens välbefinnande, friska barn, kärlek, glädjande och lugnt humör, överflöd. Först och främst – till mamma, sedan – till dina vänner, och sedan kommer du att nivåera dig så att du skickar detta laddade mentala meddelande till varje kvinna du möter obemärkt. Det verkar samtidigt som en mycket enkel övning och långt ifrån att uppfylla dina önskningar..

Jag började med det humoristiska ”Gud välsigne dig och en rik man, snäll kvinna.” Istället för tack. Alla, även gift.

Men försök med denna övning av månens önskemål i en månad – du kommer att se hur dina välsignelser kommer att förändras. Om du inte känner till dig själv kommer du att börja uppriktigt önska dem omkring dig den lycka du vill ha för dig själv, och det kommer att bli mer och mer runt dig. Om en månad kommer du att bli förvånad över hur mycket dina egna vibrationer kommer att förändras och hur din inre och yttre värld kommer att förvandlas..

Metod nummer 3. Fyllning av energibesparingar

Kombinationen av ord verkar konstig – vi är vana vid ordet ”asketism” för att betyda den forntida medeltida tortyren av vårt kött i namnet på andens triumf. I allmänhet förstås asketism som en typ av kontinuerlig ansträngning eller handling för att uppnå ett specifikt mål. Mode för vedisk kunskap tillförde relevans för åtstramningar – någon läste 108 cirklar av mantra på torsdagar för att öka makens inkomst, någon på fredagar för äktenskapets skull. En kvinna är i princip redo att gå till alla svårigheter för att uppnå lycka. Och här är paradoxen – varför det verkar för oss att för att bli lyckliga måste vi definitivt beröva oss något trevligt?

Alla tjejer drömmer om mäns uppmärksamhet. En av mina vänner tappade oändlig vikt för att börja bära vackra kläder (alla har sådana vänner). Jag började redan bli förvirrad över vad hon inte åt mer nu – efter att ha gett upp godis, stärkelse, mat, kvällsmål och kaffe (i allmänhet allt hon älskar). Jag var nöjd med var och en tappade 500 gram med trista ögon. Hon blev inte vackrare – hon är redan vacker när hon är lugn, nöjd och ler. Den andra lyckades åka med mig på en efterlängtad semester till havet och solen efter ett ansträngande arbetsår … med det envisa målet att springa på morgonen under palmerna klockan 6 på morgonen! Jag förstod inte på något sätt – varför är det omöjligt att skjuta upp mina tortyr för det kalla Ryssland, men här för att njuta av sömn, värme, garvning och utsökt mat? När allt detta skulle ha gjort henne vacker och attraktiv. Jag sov på morgnarna, min vän sprang exakt två på morgonen tills jag fick värmeslag och till slut fick jag vila som en fri kvinna som inte är skyldig någon. Manlig uppmärksamhet vände inte länge.

Ur en energisk synvinkel av asketism Är ett bra verktyg för att uppnå vad du vill. När du gör en åtgärd som en åtstramning med en specifik avsikt går all energi från din ansträngning direkt till drömmen. Det är viktigt att följa reglerna för asketism som kvinna – inte att beröva dig själv något och skapa spänning, utan att lägga till dig själv en sådan handling som kommer att arbeta för att öka ditt kvinnliga fält. Till exempel beröva dig inte godis i en månad, men njut medvetet av utsökt (hälsosam) mat varje dag och njut av varje bit. Kör inte dig själv till ansträngande träning, utan välj dagliga metoder för att öka kvinnlig och sexuell energi – magdans, wumbling etc..

Känner du skillnaden? Om du vill gifta dig och be dagligen eller gå ner i vikt genom att tortera dig själv med dieter, vilken energi fyller du din framtida önskan med? Vilken typ av man kommer du att locka till dig själv och tro att du bara förtjänar en strikt regim och begränsningar?

Och här är ytterligare en superarskies för kvinnor – att ta ett löfte om att se vackert ut en hel månad. Ta hand om dig själv varje dag, titta på din manikyr och smink, bära fina kläder (ja, klänningar är jättebra). Det verkar bara enkelt. Faktum är att sådan egenvård är en verklig åtstramning enligt Venus. Och för oss, kvinnor, bara för att beröva oss något, så att något senare ”förtjänar”. Du har redan provat privation, det är dags att försöka fylla åtstramningen av att tillåta!