5 bevis det spelar ingen roll vilket datum du har sex

Vår författare delade sin syn på denna intima fråga..

Ksenia Malaya, 26 år gammal, spaltist för Wday.ru:

Det är allmänt accepterat att sex på första dejten är vulgärt, äckligt och vulgärt. Och det är naturligtvis meningslöst att vänta på att relationen fortsätter efter detta. Det finns till och med en ”5-datumregel” där en man måste hålla ut till femte dagen för att få en godbit. En viss Fort Boyard för sanna finsmakare. Först nu ger ingen garantier för att mannen inte kommer att försvinna efter det femte mötet. Som efter alla andra. Därför förblir frågan öppen: på vilket datum du kan eller borde ha sex?

Svaret är enkelt: den första intimiteten med en ny partner sker exakt när du själv vill ha det. Inget annat sätt. Om du har sex med en man på ditt första, andra eller tionde datum kommer det inte att påverka framgången för ditt framtida förhållande. Dina vanor, ditt utseende, ditt tal – vad som helst, men inte när intimiteten händer. Vad det kommer att bli – det är en annan fråga. Det finns inte ens ett sådant tecken som säger: sex på tredje dagen – att skilja sig och på åttonde dagen – till tvillingarnas födelse. Inte övertygad? Här är fem skäl till varför det inte spelar någon roll vilket datum du har sex på..

Från sängen till registret

Det finns många fall, och några av dem känner jag personligen när sex på första dejten inte bara dödade hoppet om en ljus framtid utan också blev ett trevligt minne av två nygifta. Och detta betyder inte att jag rusar in i sängen till den första personen du möter och ser i honom den framtida mannen, men bara att intimitet inte på något sätt avgör din framtid.

Sex är över huvudet

Bland representanterna för det starkare könet finns de för vilka det är kön som bestämmer deras framtida planer för flickan. För dem spelar din kompatibilitet en nyckelroll, och om du i sängen erövrade honom redan på den första, så kommer han att önska inte mindre varje nästa datum. Men glöm inte att relationer inte kan baseras på enbart sex. Förr eller senare måste du prata eller till och med bygga ett gemensamt liv, om du naturligtvis är fast besluten att ha ett långvarigt förhållande..

Intresset finns antingen eller inte

Kom ihåg detta som ett mantra och flytta med det genom ditt personliga liv. Om du verkligen är intresserad av en man och han ser i dig en potentiell följeslagare som är lämplig för hans livsfundament, kommer sex bara att vara ett trevligt tillskott till hans bild av världen. När det händer spelar det ingen roll alls, allt avgör mannens intresse för dig, och inte för sex som sådant.

Slutet motiverar medlen

En helt banal situation när en man efter den första intimiteten försvinner som en svart kappa på nattens vingar. Varför? Det är enkelt – målet var att ha sex och inget mer. Frågar du ofta en man om orsaken till sitt möte med dig? Och ja, inte alla medger att han bara behöver sex, för de flesta kvinnor, efter ett sådant erkännande, kommer att springa iväg eller vägra i princip. Om din följeslagare har ett mål, kommer han fortfarande att springa iväg, oavsett om det är sex på första eller femte dagen. Du kan stanna för tiden och, medan han väntar, haka på honom, men chansen är liten.

Om tider, om sätt

I den moderna världen har kärlek inte det värde det en gång hade. Det föll som en dollar 2008 och sex blev något av en måltid. Oftare för män, mindre ofta för kvinnor. Därför beror förhållandet till stor del på om det fanns en chans för dem initialt eller inte, och inte om när intimiteten hände..

Praktiserande psykolog Irina Bossert:

Valet av ett datum för första kön är helt upp till dig. Det finns ingen rätt eller fel åsikt om denna fråga. Om du är obegränsad till din partner och det inte finns mer styrka att behålla dig själv – snälla, men först, svara dig själv på frågan: vad vill du ha – att ha sex med den här personen eller bara att ha sex? Om det första alternativet finns det en chans att du rusar in i en bild som kan visa sig vara verklig eller kan förstöras av det tredje eller tionde datumet. Och om du är redo att acceptera någon utveckling av händelser, välkommen, som de säger. Om du tenderar att tro på sagor om prinsar och på ”de levde lyckligt efter alla” och inte accepterar ett annat scenario, rekommenderar jag att du väntar lite för att ta reda på vem som är framför dig.

Om målet inte alls är knutet till en person och han bara är ett vackert sätt att uppnå det, upphör frågan om när man ska ha sex att vara relevant.