Make gick plötsligt till gymmet? Han fuskar på dig!

En privatdetektiv som avslöjar otrogna makar berättade när det är dags för en kvinna att slå alarm.

En artikel om en australisk detektiv uppmanade mig till detta ämne. En flicka med smeknamnet Miss Honey Potter (på samma sätt som Harry Potter) träffar sina klienters män, förför dem och rapporterar sedan om prestationerna till kunderna.

”Sådana tjänster erbjuds också i Ryssland”, säger privatdetektiven Mikhail Loktionov. – Utredare anställer en skådespelare för att testa en kunds partner. Endast i praktiken visar det sig ofta vara ett bluff. Skådespelerskan kommer att springa fram till mannen på gatan, kyssa snabbt. Detta kommer omedelbart att fotograferas och skickas till klienten som bevis på förräderi..

Mikhail själv leder de otrogna makarna till rent vatten, men redan utan ramar. Och inte för alla fall han går med på att ta.

– En gång en klient, som visste vid vilken adress hans fru kommer att träffa sin älskare, bad att filma sveket från fönstret – från en quadrocopter, – säger detektiven. ”Det är dock redan möjligt att svara på detta under den kriminella artikeln -” kränkning av integritet ”. En licensierad detektiv fotograferar inte någon i sängen, placerar inte buggar runt lägenheten. Men han kan ta bilder av en person och hans företag på gatan, på ett café, vid utgången från ett hotell eller någon annan allmän plats. En privatdetektiv utvärderar inte gärningar eller handlingar. Han samlar in information, fastställer fakta och klienten själv tolkar dem som han vill. Vanligtvis räcker det med indirekta fakta för att förstå om mannen fuskar eller inte..

Oftast vänder sig kvinnor mellan 35 och 40 år till en detektiv.

”Men först försöker jag avråda dem”, säger Mikhail. – Jag säger: ”Behöver du det? Vad kommer härnäst? Skilsmässa, uppdelning av barn, egendom … ”

Vissa förväntar sig ett mirakel från privata detektiver, de hoppas att de kommer att återuppliva sitt familjeliv. Michael kallar sitt yrke hårt: han är en patolog för mänskliga relationer.

– Det finns två sätt att komma överens med en otrogen make eller skilsmässa, säger detektiven.

Kvinnor väljer ofta det första alternativet. Även med bevis på sin mans otrohet förblir de i familjen..

Vissa kvinnor går längre och ber om att samla in information om sin rival make för att påverka älskaren genom honom.

– Många män upplever förräderi lättare, särskilt representanter för sydliga nationaliteter – detta måste förstås, – säger Mikhail. – Därför bör inställningen till otrohet förtydligas i bekantskedet. Nyckeln till familjelycka är ömsesidig respekt när båda parter är villiga att kompromissa. Den ena begränsar sina önskningar, den andra – hans känslor.

För att inte gifta sig med rullaren till vänster, råder Mikhail paret att klara ett ljuddetektest före bröllopet. När allt kommer omkring, när du är kär, märker du inte mycket – som en slöja över dina ögon. Och en passiv maskin kommer inte att ljuga. Även om detektivet medger: sällan, vem kan våga kontrollera. Vanligtvis är det människor som värdesätter deras förhållande mycket..

Speciellt för läsarna på kvinnodagen har detektiven sammanställt instruktioner som hjälper till att få makan till rent vatten.

Hur man förstår att din man fuskar på dig:

1. Plötsligt skedde en dramatisk förändring i makens utseende. Han började plötsligt ta hand om sig själv, gick in för sport.

2. Mannen började komma sent på jobbet oftare. Han har oplanerade affärsresor som han aldrig haft tidigare.

3. Attityden till dig har förändrats. Vissa män känner sin skuld inför sina fruar och försöker kompensera det på alla möjliga sätt med gåvor. Andra tvärtom börjar försumma sina makar..

4. Vanor och dagliga rutiner har förändrats. Nya beteendeegenskaper har dykt upp. Matens smak har förändrats.

5. Mannen slutade vara uppmärksam på sin fru som kvinna.

6. Ofta finns bevis på förräderi i bilen: några främmande saker, lukt.

7. För vördnadsfull inställning till telefonen. Mannen släpper honom praktiskt taget inte ur händerna, stänger av den hemma eller sätter den i vibrationsläge. I telefonen kan du hitta samtal och meddelanden eller annan information som bekräftar fusk.

7. Mannen har samma vördnadsfulla inställning till sin surfplatta eller bärbara dator. Han minimerar plötsligt webbläsaren när hans fru dyker upp och försöker hålla henne borta från sin dator..

8. Familjens budget har plötsligt minskat, för nu måste en man spendera en del av sina pengar på sin älskarinna.