Hur man upptäcker de feminina egenskaper som lockar män

”Du borde inte tro att en kvinna är en luftig, magisk jungfru i en lätt klänning som fladdrar i vinden.”.

13 september 2019

Alla kvinnor vill vara välkomna och få intresserade blickar på sig själva. Men ibland räcker inte en vacker klänning och ett leende för att verkligen intressera en man. Vår expert kommer att berätta vilka egenskaper som lockar det motsatta könet och hur du avslöjar dem.

”Män är inte uppmärksamma på mig. Absolut. Jag hade ett förhållande, men de slutade alltid vara vänliga. Ingen uppvaktade mig, uppnådde inte.

Jag vill utveckla feminina egenskaper i mig själv, bli mer sensuell och förförisk, men jag vet inte hur … ”

Marina Abravitova

Varje kvinna är individuell, vi är olika, och detta är vårt plus och unika. Ändå finns det sådana allmänna begrepp som kvinnlighet, sexualitet, snygghet. Få trodde att dessa egenskaper faktiskt bestäms inte på en visuell, men på en mental nivå. Vi lockas av den energi som en person avger, även om det är energin hos en extern faktor. Hur man upptäcker feminina egenskaper som lockar män?

Först och främst måste du komma bort från bilden av Afrodite. Tro inte att en kvinna är en luftig, magisk jungfru i en lätt klänning som fladdrar i vinden. Den främsta feminina kvaliteten är förmågan att visa kärlek. Älska en man, älska din familj, ditt hem och de omkring dig. Och det viktigaste är att älska dig själv. Låt oss börja med det sista.

Vad betyder det att älska dig själv? Det är inte bara att agera i dina egna intressen utan också till exempel att respektera din kropp. Många män är uppmärksamma på de små saker som de senare fäster vid: lukten, läppstiftets färg, nagellängden och till och med sättet att utforma ögonbrynen. Allt detta gör dig speciell i hans ögon. Så den första feminina kvaliteten som du behöver utveckla i dig själv är känsla för detaljer. Din bild i det motsatta könets ögon består av sådana detaljer, genom vilka de kan uppfatta dig som speciell. Försumma inte egenvård, älska din kropp som om du odlar en väldigt nyckfull växt. Då kommer andra att uppfatta dig som en blomma..

Storstadsrytmen skapar många stressiga situationer för oss. På morgonen i en trafikstockning i 2 timmar spilldes varmt kaffe på jobbet, de var sena för barnen till skolan och min son fick igen en matta. Du kanske inte har barn, det här är inte en nyckelfaktor, huvudproblemet är ackumuleringen av negativitet, som sedan förvandlas till meningslösa gräl med en man. Dessutom ligger paradoxen i denna situation i det faktum att ju mindre vi är bekanta med en man, desto mindre hävdar han att han kommer att höra från oss, medan vi i ett seriöst, långvarigt förhållande inte missar möjligheten att återigen skandala. Utveckla en konfliktfri miljö. För att göra detta måste du verkligen utveckla tänkande, för om du analyserar djupt många situationer när du ingick polemik med din man är det lätt att förstå att konflikten kunde ha undvikits.

Många tjejer, på grund av den ständiga övervakningen av sociala nätverk, ger efter för vissa normer för skönhet och beteende. Som ett resultat blir de exakt samma. Det är inte för ingenting som plastikkirurger, som en, kallar de mest populära procedurerna för läppförstoring, överdrift av kindbenen och näsreduktion. Tyvärr slutar efterlikningsförsöket inte bara med utseende. Många har beteendemässiga attityder i huvudet som de följer. Flickor imiterar någon i allt från skratt till sätt att tala. Män uppskattar individualitet, om vi pratar om något högre än sexuell lust. Var ödmjuk och artig, men var dig själv. Kvinnliga egenskaper som är naturligt inneboende i dig kommer att manifestera sig i din unikhet..