12 viktiga påminnelser för dem som starkt tror på kärlek

”Om du känner dig tom utan ett förhållande beror det på att du har tomhet någon annanstans.”.

Vissa människor kommer lätt in i relationer. Andra lyckas inte, det är svårt för dem att konvergera med någon främling, särskilt av det motsatta könet. Det är möjligt att de bara vill hitta sin kärlek. Ja, ja, inte bara en partner, inte bara ett förhållande, utan din kärlek. Och de väntar. Om du är en av dem är vår lista för dig.

1. Det finns många typer av kärlek i livet, och romantik är bara en av dem.

Och om han överskuggar alla andra i en sådan utsträckning att du tänker: ”Det här är det enda som betyder något”, så har du en tydlig brist på kärlek i andra aspekter (vänskap, flirta, självkärlek etc.).

2. Kärlek rensar inte vägen för dig, som du kanske tror.

Personen du älskar kommer inte att spara dig besväret med att räkna ut vad du vill göra med ditt liv. Din partner kommer inte att ge dig en känsla av evig lycka.

3. Du är nog för spänd på grund av den ständiga väntan på det ”efterlängtade” mötet

Att tro att du förr eller senare kommer att hitta din kärlek är stor, men förvandla inte livet till en ständig förväntan..

4. Ingen kan förutsäga att morgondag kommer att hitta kärlek

Naturligtvis kan du säga till dig själv: ”Åh, nästa månad träffar jag honom!”, Men … det här kanske inte händer. Försök inte förutse händelseförloppet, låt bara denna möjlighet hända..

fem. Om du känner dig tom utan kärlek beror det på att du har tomt någon annanstans.

Och om du inte löser det här problemet nu kan inte en enda person tillgodose dina känslomässiga behov. Du måste vara en hel person, annars blir det svårt för dig att bygga en bra relation med någon..

6. Titta på människor som har kärlek, de är alla väldigt olika

Din brist på kärlek har inget att göra med din storlek, egenheter eller personlighet. Var och en av oss har sin egen person.

7. Förväxla inte fel partner för dig med ”fel”

Om någon inte älskar dig är det inte för att du är oattraktiv utan för att du inte är särskilt lämplig (i andra parametrar) för honom. Det verkliga problemet är att du vill att alla ska gilla dig, men bara en person behöver gilla dig..

8. Du vill hellre vara ensam än att slösa bort tid på tomma datum.

Varför nöja sig med ett datum med någon du inte ens är intresserad av.

9. Du kan möta din stora kärlek imorgon

Påminn dig själv om detta oftare. Det hjälper dig att vara öppen.

10. Var och en av oss har sitt eget syfte i livet – kärlek

Vi har alla människor som älskar oss på olika sätt, vid olika tidpunkter, av olika skäl. Tanken att vissa människor har kärlek och andra inte är fel. Detta är en illusion som får oss att konkurrera med andra och leva i strid med oss ​​själva..

11. Acceptera den här tiden av din ensamhet som den är

Det här är kanske det sista segmentet på vägen som du spenderar med dig själv. Människor växer och utvecklas snabbare när de är ensamma. Använd den och trivs.

12. Om du vill ha det så mycket, har du det redan.

Vi önskar inte det som inte är vårt på någon speciell nivå. Vi strävar inte efter att få en examen i fysik om det inte intresserar oss. Vi längtar inte efter kärlek med någon som inte lockar oss. Så låt din intuition påminna dig om att det finns något du inte kan veta om, men samtidigt vet du vart du ska. Låt ditt hjärta påminna dig om att du har allt du behöver ändå.