Fel att undvika om du har varit ensam

Du borde definitivt inte tro på celibatkronan …

Natalia Kopneva

Interpersonell psykolog, parapsykolog.

1. Sök exceptionellt värdig

Tyvärr har de flesta av det rättvisa könet som är ensamma en överskattad självkänsla. Om du frågar en sådan ung dam varför hon är ensam, svarar hon på allvar att hon inte ser en värdig man i närheten – de har alla brister som hon inte vill tåla. Därför väntar han på just det – perfekt i alla avseenden. Sådana tjejer kan bara rådas en sak – att ta en nykter titt på den här världen och förstå att idealet inte finns vare sig hos det maskulina eller det feminina. Alla har sina egna egenskaper, så det är värt att sänka baren lite och titta runt, kanske är ditt öde någonstans väldigt nära dig.

2. Hitta inte tid

Ett annat problem i det moderna samhället och samtidigt en följd av dess feminisering. Ibland är vi så upptagna med arbete, studier, självutveckling att vi verkligen inte har möjlighet att hantera arrangemanget av vårt personliga liv. Det verkar som om vi ska leta efter en prins, men det finns absolut ingen tid för det. Du måste göra något åt ​​detta! Försök att mobilisera all din styrka. Involvera bekanta och varför inte – plötsligt har de en vän som också är mycket upptagen och av den anledningen inte kan lära känna en bra tjej. Starta en sida på en dejtingsida – i internetåldern måste du prova allt. Och glöm naturligtvis inte att självutveckling innebär en aktiv livsstil – anmäl dig till ett gym eller dans: nuförtiden är detta ett bra sätt att göra nya bekanta..

3. Visa överdrivet oberoende

En man förväntar sig att en kvinna visar svaghet, även om hon är redo att lösa alla sina problem själv. Dessutom var hon redan van vid det under den tid hon var ensam. En man börjar inte förstå varför en så stark och självförsörjande kvinna behöver honom. Oavsett hur stark en kvinna är, vill hon alltid tas om hand av sin älskade man. Därför är det värt att släppa ner tyglarna lite, sluta kontrollera allt och låt mannen vara mannen. Tveka inte åtminstone ibland att vara svag och försvarslös..

4. Visa en tydlig önskan att gifta sig

Av denna anledning, titta på män med hungrig och avsiktlig blick. Och män är rädda. Naturligtvis hör universum våra tankar och önskningar och bidrar till dem. Men när begär inte sänds så mycket ut i rymden, som för alla, utan undantag, företrädare för den starka hälften av mänskligheten, detta larmar dem och uppriktigt sagt skrämmer dem bort från din person. Bakom din önskan att gifta dig till varje pris finns det en rädsla för att lämnas ensam, och denna alarmerande fyr läses av män. De vill inte hjälpa dig att bli av med rädslan, de vill ha lätthet, flirta, spel – tänk på det på din fritid och arbeta med dig själv.

5. Älska inte dig själv

En kvinna som inte tar hand om sig själv i den tid som estetisk medicin utvecklas är förvirrande. Har du glömt att en man älskar med sina ögon?! Även om du för närvarande inte har någon att se fantastisk ut, gör det för dig själv, för du älskar och värdesätter dig själv. En vacker frisyr, en ny klänning behövs inte bara för att andra ska vara uppmärksamma på dig. Du måste se bra ut för dig själv: att må bättre. Har köp av nya saker upphört att ge dig glädje och glädje? Jag kommer aldrig tro det! Ta hand om dig själv så ser du hur denna värld kommer att förändras till det bättre.

6. Var ovärdig kärlek

Ovan talade vi om det faktum att hög självkänsla ibland stör arrangemanget av personligt liv. Låg självkänsla är inte mindre skadligt i detta avseende. När en kvinna är säker på att hon inte är värd en bra man, normala relationer, uppvaktning. Tyvärr, en dålig attityd till sig själv, är osäkerhet lätt att läsa av det motsatta könet. I ditt hjärta vill du ha en riddare, men du anser dig inte vara en vacker dam, så som ett resultat får du smärtsamma relationer med män som inte respekterar dig. Låg självkänsla, som en magnet, lockar dem som verkligen är ovärdiga för dig.

7. Tro på celibatets krona

Fortune-tellers, tarologer, astrologer och andra representanter för den ockulta tjänsten kallar detta vanligtvis ett tillstånd när en kvinna inte kan ordna sitt personliga liv på länge. Att ta bort celibatkronan är ett långt förfarande och kräver stora finansiella investeringar. Det är bra om du tror på detta och den här proceduren hjälper dig att få självförtroende. Och om det inte finns någon krona och du helt enkelt undviker relationer av någon anledning, även om du verkligen vill gifta dig i ditt hjärta? Som psykologer säger, först måste du hantera ditt huvud. Det bästa alternativet är att skapa en intern dialog med dig själv, ta reda på vad du verkligen vill ha från livet, vilken typ av man drömmer du om att se nästa. Du kommer att bli förvånad, tanken är materiell: om du tror på celebatets neneter och övertygar dig själv om att du har en, kommer det att vara så. Eftersom du kommer att göra allt med dina egna händer för att skjuta bort män från dig. Och om du samlar dina tankar, säger detaljerna, registrerar dig på en dejtingsajt, går på ”snabba datum” på ett café, i allmänhet försöker diversifiera ditt liv så mycket som möjligt, då kommer du inte att märka hur det kommer att förändras radikalt och kommer säkert att överraska dig. Allt beror på dig och mig och våra önskningar – det här är tidstestat.